EL DILUVI NO ATURA L’IHC EUROPEU

z-inundacionsTot i la tempesta que ha caigut sobre bona part del país, molt especialment a Igualada,  els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han pogut tancar la setmana europea. Els arlequinats han desafiat la tempesta i les inundacions i han protagonitzat un tercer bon entrenament a Les Comes. Ha estat uan sessió per carregar força, amb series de contra-atacs, finalitzacions i situació de partit.  Els tècnics volien que els jugadors acabessin amb les cames pesades per omplir el dipòsit pel desplaçament a Suïssa (i també pel partit a Girona). L’objectiu és acabar de decidir l’eliminatòria amb el Biasca, refermar el bon partit i millor resultat de l’anada. I poder seguir amb el somni de la Cers. Hi ha, però, una segona motivació. Créixer en joc i moral pensant en la situació complicada de l’equip. Que la Cers ajudi a la lliga.

Els jugadors de Ferran López tindran descans aquest dijous i divendres. I dissabte es llevaran “ben d’hora ben d’hora” per agafar l’avió a les 6 del matí (a 3/4 de 5 hauran d’estar ja a l’aeroport). La il.lusió de la Cers els ajudarà a matinar.

Foto R.Rois

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *