LA LLIGA S’APUNTA AL SOMNI DE LA CERS

L’Igualada HC CALAF GRUP s’apunta a la fórmula guardiolística del “molt d’hora, molt d’hora” per intentar tornar a ser imparable a Europa. Els arlequinats s’hauran de llevar aquesr dissabte gairebé  “abans d’anar a dormir” per arribar a temps a l’aeroport per agafar un vol a Bèrgam, Itàlia, (6 del matí). Des d’allà faran per carretera els 167 quilòmetres que els separen de Biasca en una ruta que inclou escales tant conegudes com Monza (de clara reminiscència hoqueística), Varese i Cantú (més basquetbolístiques) i les més internacionals del Llac Como i Lugano.

L’expedició igualadina només s’hi estarà unes hores a Suïssa, les suficients per defensar el 7 a 1 de l’anada i assegurar-se el pas a la següent eliminatòria. A la maleta els igualadins hi portaran també deures per l’Ok Lliga. L’equip vol aprofitar la competició europea per agafar forces i moral pel repte de Girona. La primera de moltes finals que tenen els de Ferran López per redreçar el rumb a la competició. En definitiva que la LLiga es vol apuntar al somni de la Cers. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *