BIASCA 2 – IHC CALAF GRUP 7. 1004 GOLS PER SEGUIR A EUROPA

z-cerhL’Igualada Calaf Grup s’ha classificat pels 16 ens de final de la Copa de Cers després d’imposar-se al Biasca suís per un resultat pràcticament calcat del de l’anada. El partit ha estat marcat per dos hat tricks d’Emanuel Garcia i Francesc Bargalló que en el cas del català ha tingut el premi afegit d’entrar a la història amb el gol 1000 de l’IHC en competicions europees. I encara hi ha hagut un altre fet destacable com és el debut de Bernat Camps a la Cers. El de Tordera ha disposat de 15 minuts a la segona part.

Els igualadins  han dominat en tot moment el partit. S’han avançat al minut 2 amb un remat exterior de Met Molas. Un gol que s’ha mantingut invariable pràcticament durant tota la primera meitat. No ha estat fins al minut 22 que Re Cleto ha fet el gol de l’empat. 49 segons després Tety podria haver recuperat l’avantatge però no ha pogut aprofitar un llançament de penal. Si que ho ha fet només 30 segons Emanuel aprofitant una contra amb Bargalló.

L’IHC no volia sorpreses i ha seguit persistint davant de la porteria de Vallina. La recompensa ha arribat al minut 11 quan  Bargalló s’ha apuntat el seu primer gol de la nit. Un gol històric per que en Barga inscrivia el seu nom a la història del club, amb el gol europeu número 1000. I posat a arrodonir-ho Bargalló ha fet també el 1001 i el 1002. Completat el seu hat -trick li ha agafat el relleu Emanuel que ha fet els últims dos gols de l’equip, el primer d’ells de penal. Entre un i l’altre Rodoni ha fet el segon gol de l’equip suís. Ara espera el Remscheid alemany. I molt abans el repte de redreçar el camí a l’Ok Lliga.

BIASCA 2 (1/1) Vallina, Giger, Ruggiero, Rodoni (1) i Re Cleto (1), equip inicial. Scanavin, Mancina, C. Boll, G. Boll, Tatti.

IHC CALAF GRUP 7 (2/5) Elagi Deitg, Nil Garreta, Met Molas (1), Tety Vives i Emanuel Garcia (3), equip inicial. Francesc Bargalló (3), Roger Bars, Dani López, Bernat Camps.

GOLS: 0-1 Met Molas (m 2), 1-1 Re Cleto (m 22.11), 1-2 Emanuel Garcia (m 23.30). SEGONA PART. 1-3 Bargalló (m 11), 1-4 Bargalló (m 16), 1-5 Bargalló (m 16.40), 1-6 Emanuel penal (m 21.22), 2-6 Rodoni (m 22), 2-7 Emanuel (m 24.58)

Foto D. Figueras

RESULTATS 32 ENS TORNADA DE LA COPA CERS

Dusseldorf (ALE ) 1 – Tríssino (ITA) 8 (Anada 6-3)

Monza (ITA) 6 – Uri (Sui) 3 (Anada 4-1)

Juventud Viana (POR) 8 – Darmstad (ALE) 2 (Anada 7-2)

Vendrell (CAT) 2 – Viareggio (ITA) 5 (anada 3- 3)

Caldes (CAT) 6 – Coutras (FRA) 1 (Anada 1- 0)

Sarzana (ITA) 6 – 6 Ginebra per gol d’or (Anada 6-5)

Uttingen (SUI) 3 – Walsum (ALE) 4 penals (Anada 2-2)

Saint Omer (FRA) 8 – Soham (ANGL) 0 (Anada 7-1)

Follonica (ITA) 6 – Noia (CAT) 4 (Anada 2-1)

Biasca (SUI) 2 – IGUALADA CALAF GRUP 7 (Anada 1-7)

Ploufragan (FRA) 16– King’s Lynn (ANGL) 1 (Anada 13-1)

Turquel (POR) 4 – Herrigen (ALE) 3 (Anada 3-2)

Dornbim (AUS) 2 – Wimmis (Sui) 7 (Anada 4-2)

Remscheid 8 (ALE) – Wolfurt 4 (Aus) (Anada 9 -2)

ELIMINATÒRIA 16 ENS FINAL

IGUALADA CALAF GRUP – Remscheid (ALE)

Monza – Sarzana

Caldes – Wimmis

Saint Omer – Trissino

Follonica – Barcelos

Viareggio – Ploufragran

Turquel – Walsum

Juventude Viana – Vilafranca

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *