F.BARGALLÓ: ÉS UN ORGULL PODER FORMAR PART DE LA HISTÒRIA DE L’IHC

P- Que et sembla això de passar a la història d’un club com l’IHC amb el gol 1000?

F.BARGALLÓ- Tot i ser una cosa anecdòtica i circumstancial em fa molta il lusió poder formar part de la història europea de l’Igualada. Un club que ha marcat una època a Europa en els meus primers anys com a esportista i que vaig poder viure en primera persona com a rival. És un orgull, la veritat.

P- Ho sabies que tenieu a l’abast marcar el gol 1000?

F.BARGALLÓ- Doncs no. No en tenia ni idea.

P- I no només el 1000 sinó el 1001 i el 1002… Un hat trick per seguir a Europa!!

F.BARGALLÓ- Sempre t’alegra marcar gols però l’important és que l’equip ha passat l’eliminatòria.

P- Servirà per la lliga i per Girona?

F.BARGALLÓ- Guanyar sempre serveix per tenir més confiança. Estic convençut que l’equip sortirà d’on està. Serà una cursa de fons i molt dura mentalment, l’important és veure en perspectiva com ha anat la temporada al mes de maig

1a catalana. IHC 7- Castellar 4. EN PROMOCIÓ D’ASCENS

L’equip d’Edu Amat ha sumat 3 punts importantíssims que col.loquen l’equip en cinqué lloc de la classificació a només a un punt del quart i en posició de promoció d’ascens a nacional catalana. Els igualadins han basat la victòria en una bona primera meitat que els ha permés anar-se’n al vestidor amb un clar 4 a 1 a favor. A la segona part el parcial ha estat molt més ajustat. De fet els dos equips han signat taules, un 3 a 3, que no ha variat el triomf arlequinat.

IHC 7 (4/3) Manel del Valle (C), Dani Gual, Quim Aribau (1), Albert Vidal (1) i Oriol Prat (1), equip inicial.  Jordi Mendez (4), Jesús Priego, Pol Bonastre i Bru. Entrenador: Edu Amat.

CASTELLAR 4 (1/3)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *