B.CAMPS: SUÏSSA SERÀ UN PUNT D’INFLEXIÓ QUE ES FARÀ VISIBLE A GIRONA

z-campsP- Que tal això de debutar i a més a Europa?

B.CAMPS- Un debut és sempre especial i la felicitat que representa és enorme, és un moment que tot esportista desitja i que treballa molt cada dia per estar preparat per aquest dia senyalat. Realment el fet que sigui a la Cers encara fa que sigui molt més especial i molt més emotiu. Haig d’agrair la confiança tant dels entrenadors i l’staff com dels jugadors que tant m’han ajudat.

P- Que et va dir el míster i com et vas trobar?

B.CAMPS- El Ferran em va dir sobretot que gaudís i que m’ho passes bé, i això em va tranquil.litzar, perquè a vegades per molt que la eliminatòria estigués pràcticament tancada i el resultat fos favorable vulguis o no, vols estar al nivell i inconscientment et poses molt nerviós i molta pressió a sobre, però un cop entres a la pista només penses en gaudir i fer-ho lo millor possible. L’equip em va ajudar molt i em va fer estar còmode a la porteria en tot moment.

P- Una victòria que ha d’ajudar a la lliga no?

B.CAMPS-  Tal com estava la situació, reconec que en cert moment vaig tenir por que el fet de sortir no ajudés a l’equip, era conscient que l’equip necessitava confiança i al sortir no volia generar cap incomoditat, per sort tot va anar rodat i penso que tant el resultat com les sensacions que en vam treure van ser molt bones i ens ajudarà moltíssim a la lliga. Hem de veure el partit de Suïssa com un punt d’inflexió, un canvi de tendència que es farà visible a Girona i que seguirà, hi ha moltes ganes de guanyar i ho farem realitat.

P- Tu que sempre has estat un bon analista d hoquei… com veus aquesta mala ratxa que ataca a l’equip tot i el treball i el joc que feu

B.CAMPS- Des del meu punt de vista, crec que aquesta situació ens ha de fer forts, la situació ara per ara i el que ens ha passat no ho podem canviar, l’únic que podem canviar és com afrontem aquesta situació i el que passarà a partir de la setmana següent i del partit del Girona…  això sí que està a les nostres mans i hem de fer el possible per canviar aquesta situació que tenim. Tal com està la cosa seria un problema si no s’estigués treballant o si no juguessim bé o si hi hagués falta d’ambició o de ganes, però crec que no falta res d’això i anem sobrats de ganes de guanyar i d’estar a dalt, els partits que hem jugat fins ara s’han perdut per petits detalls que han decantat el partit per una banda però això n’estic segur que canviarà perquè la qualitat i el treball hi són, l’únic que ens falta és aquell punt de res de sort que tant ajuda.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *