MET MOLAS: AQUESTA LLIGA SERÀ MOLT LLARGA

zmet-met-metMet Molas és l’iboprufé de l’IHC. Quan l’equip te algun mal arriba ell amb la medicina. Quan el joc prem per una banda arriba ell per relaxar-la. Si hi ha una fuita d’aigua ell te a punt el ciment hidràulic… Sempre hi és. Per això la seva aportació és superior a les xifres que presenta. De moment ha marcat 5 gols (és el quart golejador de l’equip)i ha fet una assistència. Encara no han arribat cap dels seus gols de FD ganxo, contra-ganxo i “carrerilla”… Amb Molas repassem el present i el futur de l’equip davant del nou any.

P- Quina sensació et dona aquesta primera volta que acabarem a Alcoi.

MET MOLAS- Penso que estem veient que és una lliga molt igualada. I que cada partit és una història diferent . Penso que l’equip ha anat de menys a més però que ha d’ anar encara a més. L’actitud és molt bona i això ha de donar resultats.

P- Ha estat una situació complicada ser als llocs baixos de la classificació.

MET MOLAS- Si. Però també ens hem de mirar les coses pel costat positiu…  ens ha tocat jugar partits com a últims classificats. Quan jugues partits amb aquesta posició vas hiper-concentrat i et fa que siguis més fort mentalment ( crec que ens pot ajudar molt si ho sabem aprofitar).

P- I com s’ha d’encarar aquesta segona volta?

MET MOLAS- Penso que aquesta lliga serà molt llarga i que hem de ser realistes amb la situació que ens toqui viure/jugar en cada moment.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *