FERRAN LÓPEZ 2017. “SÓC MOLT FELIÇ A l’IHC”

zferranP- Ferran, avui tanquem any i , per tant, fem anàlisi de tot. D’entrada de l’últim partit contra el Manlleu. Que et va semblar?

F.LÓPEZ-  Crec que contra el Manlleu vam fer-ho tot per guanyar. L’equip va estar intens, ràpid, vertical i valent amb el marcador en contra i a favor. Puc demanar poca cosa més per guanyar un partit. El fet és que , moltes vegades, això no és suficient. L’Únic “però” va ser la manca d’encert en moments claus. Amb el 2-1 no vam saber matar el partir tot i tenir ocasions molt clares.

Em quedo amb tot el positiu. Vam tornar a transmetre… i transmetre és molt important perquè vol dir que estàs en el camí correcte. Vam transmetre rauxa, il.lusió, força i ganes de guanyar. L’encert sempre és molt relatiu i moltes vegades no depèn només de tu… hi ha un porter que vol aturar-ho tot també.

Vam estar molt bé en tot allò que depèn exclusivament de nosaltres, en tot allò que podem controlar… l’Equip ha entès aquest missatge i cada cop ens desprenem més de tot allò que no podem controlar. Per això també estic content.

P- Com valores la temporada fins ara. 

F. LÓPEZ- Aquesta primera volta… que encara no ha acabat, ens ha servit per adaptar-nos a les dificultats i per aprendre a gestionar-les. Crec que estem creixent molt com a Equip i encara ho farem molt més. A nivell de classificació i resultats és evident que no podem estar al 100% contents… però per mi ja fa molt de temps que el resultat no és l’únic que valoro, em valora i ens valora, i acostumo a centrar-me en l’esforç i el treball perquè sé que és el que al final ens conduïrà als resultats desitjats. Tenim una apassionant aventura anomenada CERS… que tothom estigui apunt per posar-hi fil a l’agulla. Ha de ser des d’avui el somni de tots els Igualadins.

P- Quin missatge envies a l’afició per aquest 2017. 

F. LÓPEZ- Un de molt clar. Sóc molt feliç a l’IHC. És un privilegi per mi poder-hi treballar i em sento molt identificat amb el Club. El meu objectiu de créixer professionalment i aprendre’n cada dia s’està complint, per tant només puc fer valoracions positives. Tots els qui envolten el Primer Equip tenen aquella il.lusió pel Club que a mi m’agrada per treballar, que m’agrada palpar, sentir… La millor emoció i la millor il.lusió és la que s’encomana i d’aquesta aquí n’hi ha molta.

Desitjo un Bon Any a tota la afició de l’IHC. Els hi desitjo que tinguin molta força per continuar lluitant per qualsevol somni que tinguin i que la il.lusió pel dia a dia els acompanyi sempre. Que gaudeixin dels seus i aprofitin qualsevol moment de felicitat. Molta salut i ganes de lluitar… Bon any nou a tota la Gran Família de l’IHC.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *