EL PRIMER DEL 17

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP estrenen avui l’any. Els de Ferran López fan el primer entrenament del 2017 després de la pausa de Nadal. Repetiran aquest dimarts i aquest dimecres (el dia 5 no ho poden fer per motius logístics del pavelló). Tot per preparar el primer partit de l’any al Francisco Laporta d’Alcoi.

La plantilla viatjarà cap al País Valencià el dia de Reis, el dia 6, a la tarda,  La sortida de l’expedició està prevista per les 7 de la tarda (jugadors i tècnics sacrifiquen una part del dia de festa per poder arribar a temps de fer nit a Alcoi). L’endemà els arlequinats provaran la pista abans del partit contra els blaugranes.

Ara mateix l’equip alcoià és un rival directíssim dels igualadins. Només un punt els separà en la classificació (13 punts per l’IHC per 12 de l’Alcoi). A més ells alacantins arribaran al partit amb l’eufòria de la victòria per 2 a 4 a la Torre Roja contra el sempre difícil, especialment a casa seva, Caldes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *