A TOT GAS

Primera presa de contacte dels jugadors de l’IHC CALAF GRUP després del descans de Nadal,necessari i merescut per les circumstàncies que ha hagut de superar l’equip“, en paraules del mister Ferran López. Els jugadors han arribat amb les piles recarregades i aviat les han hagut de menester per que no s’ha pogut fer un entrenament progressiu ni a mig gas… ha hagut de ser amb “gas a fons” per les exigències del calendari, amb el partit d’Alcoi tant a prop.

Per això tècnics i jugadors han anat directes a matèria. Primer han fet una xerrada per resituar-se …. i després fil a l’agulla a la pista. Remats.  1×1,  un contra porter… i per recuperar bones sensacions sèries de passis, recepcions i finalitzacions.La sessió preparatòria s’ha acabat amb situacions de 3×3 i 4×4 amb conceptes amb els que els arlequinats es trobaran a Alcoi on hauran d’estar molt atents i molt intensos per intentar superar el bon equip alacantí.

Aquest dimarts els de Ferran López tindran sessió de vídeo, després cita amb el PF, Pep Vàzquez i finalment treball a pista. Dimecres repetiran. 

L’Alcoi- IHC es jugarà l’endemà de reis, dissabte dia 7 a 1/4 de 9 del vespre amb arbitratge de German Sandoval Santos i Quim Navales Morera. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *