NIL GARRETA AL VILANOVA

El defensa de l’IHC CALAF GRUP, Nil Garreta, ha fitxat pel CP Vilanova de la primera estatal a la recerca de més minuts. El club ha decidit facilitar-li aquesta incorporació i li ha concedit la baixa com li demanava el jugador. 

Tot i que el tècnic Ferran López i el club comptaven amb ell han atés la seva demanda de poder tenir més continuïtat. Des de l’Igualada Hoquei Club s’ha volgut destacar que es tracta d’un jugador compromès i vinculat amb el club, i que de fet continuarà sent el màxim responsable de l’escola de patinatge del club.

L’IHC  no farà cap incorporació externa per  cobrir la baixa de Nil Garreta. El cos tècnic i la directiva igualadina han decidit que la plaça l’ocupin els jugadors júniors Jordi Méndez i Oriol Prat que ja estaven entrenant habitualment amb el primer equip. Tots dos ho combinaran amb l’equip júnior i el segon equip que milita a la Primera Catalana.

F.LÓPEZ : VOLIA QUE ES QUEDÉS PERÒ ES MEREIX QUE EL DEIXÈSSIM MARXAR

P- Com ha estat tot el procès de la marxa del Nil?

F.LÓPEZ- Ens ho va comentar després del darrer partit contra el Manlleu. Ens va dir que volia tenir més minuts per créixer. Jo li vaig dir que comptava amb ell i que no volia que marxés. Que li havia costat molt d’arribar a l’hoquei lliga i que ho aprofités. Que les temporades són molt llargues. Però també li vaig dir que si un entrenador et garanteix minuts és una mica fals per que no es pot assegurar així com així i que jo no ho volia fer. Això si, que era molt important per l’equip i que te i tindria el seu paper. Un cop va decidir que volia provar-ho no podíem fer res més que ajudar-lo  Moralment l’havíem d’ajudar en tot el que fos i fer-li fàcil que pugués marxar per que pugués fer el que desitjava.

P- Tothom destaca el compromís i la persistència del Nil.

F.LÓPEZ- Si, si. És el que vull destacar. Estic molt content amb el Nil i amb el seu treball. I la seva implicació. Ens ha aportat moltíssim i esperem que tingui molta sort. L’IHC és casa seva i sempre ho serà. Especialment ell que és molt bon noi, amb una personalitat magnífica. Es mereix que l’ajudèssim i que tot li surti perfecte. Molta sort!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *