F.BARGALLÓ: TENIM MOLT POTENCIAL PERÒ HEM DE SEGUIR TREBALLANT

Igualada viu les seves hores més màgiques. La Festa dels Reis,  patrimoni nacional i aviat de la humanitat, transforma una ciutat que la gaudeix de manera excepcional. L’IHC te ADN 100% igualadí i per tant participa al màxim d’aquest símbol ciutadà. Aquest ho podrà fer una mica menys per que el primer equip de l’entitat canviarà els vestits de patges pels uniformes esportius. I és que just l’endemà (molt d’hora, molt d’hora) d’aquest dia de Reis, els arlequinats hauran d’agafar carretera per fer els 467 quilòmetres fins a Alcoi, Alacant, on aquest mateix dissabte juguen el primer partit del 2017 i el darrer de la primera volta. Per intentar tornar amb un “regal” per l’afició caldrà recórrer als principals valors de la festa de reis: la sol.lidaritat i el treball en equip. Això i encomanar-se als reis del joc. I en això, un dels monarques és clarament Francesc Bargalló.

P- Francesc estem a punt de tancar la primera volta. Com la valores?

F.BARGALLÓ- Crec que l’equip es va haver d’adaptar a una baixa molt important dins l’equip amb la pertinent distribució de nous rols dins l’equip, i això no és fàcil. Crec que els resultats dels dos primers partits de lliga, i sense fer un mal joc, ens van condicionar pel que fa a la confiança grupal. Després, el no sumar punts fa que entris en una dinàmica de no poder desplegar tot el teu joc amb més alegria degut als pocs punts.

P- Però no vàreu baixar els braços en cap moment.

F.BARGALLÓ- Si el treball de l’equip ha fet possible revertir una mica la situació.

P- I s’haurà de seguir així davant una segona volta també molt intensa i complicada no?

F.BARGALLÓ- L’important per aquesta segona volta és ser conscients que tot estarà molt igualat fins al final i que tocarà seguir treballant, sobretot mentalment. Tenim un equip amb molt de potencial però ens ho hem de creure de veritat nosaltres mateixos. Espero que competim cada partit per guanyar-lo, començant per Alcoi, i d’aquesta manera podem deixar l’equip on ha d’estar i arribar lluny a Europa.

P- A Alcoi ja no podreu comptar amb l’ajuda del Nil.

F.BARGALLÓ- Si … i la veritat és que m’agradaria desitjar-li sort al Nil en aquesta nova etapa ja que és una persona que es mereix tot pel seu treball i implicació dins de l’equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *