IHC CALAF GRUP 3 – VILAFRANCA 2. PATIMENT IMMERESCUT

L’Igualada HC ha derrotat per la mínima al Vilafranca en un gran partit dels arlequinats que s’haurien merescut no patir tant fins al final. Els igualadins han “volat” a la pista. Han jugat amb moltíssima intensitat i han dominat el partit de principi a fi. Només els ha faltat acabar de trencar el partit (no han aprofitat 2 FD, 2 penals i 3 superioritats) i els visitants han aconseguit reduir diferències fins al 3 a 2 que ha convertit els últims 3 minuts en una angoixa interminable. De tota manera l’IHC ha sabut jugar amb aquesta pressió i ha acabat sumant 3 punts importantíssims que li permeten ascendir fins al novè lloc de la classificació.

GUIÓ IMPOSSIBLE

La primera part ha estat molt estranya. Amb molt hoquei dels igualadins que només han pogut anar-se’n amb un escarransit 1 a 0 a favor. Esquifit vist el joc i els mereixements arlequinats. Els de Ferran López han disposat de 2 penals i d’una FD que no han pogut aprofitar. En realitat el Vilafranca ha viscut  durant tot el partit de les aturades d’Arellano.  

Aquesta primera meitat ha quedat també marcada pels nervis del visitant Galan que ha vist dues targetes blaves pràcticament seguides, a quina més sorprenent. La primera per discutir i empentar Molas quan els àrbitres acabaven de xiular el primer penal. I la segona per menystenir les indicacions dels col.legiats d’allà on s’havia de posar la bola per llençar un penal favorable al Vilafranca. L’IHC no ha pogut aprofitar cap de les dues superioritats tot i que Bargalló ha enviat una bola al pal. Al final només ha pujat al marcador un míssil del mateix Barga poc abans d’aquesta segona targeta blava a Galan. Partit i marcador semblaven estar a l’aire.

JUGAR MOLT. PATIR MASSA

Els de Ferran López han retornat a la pista decidits a resoldre el partit. La defensa zonal que han presentat els visitants  no ha estat un impediment a aquesta determinació. Pla, en un eslàlom extraordinari ha assistit Manu pel 2 a 0 . I el mateix Garcia ha fetg un passi de costa a costa a Met Molas per que el mig osonenc enviés el 3 a 0 a l’escaire d’Arellano. 

Amb el marcador clarament a favor, els igualadins han tingut l’opció de tancar el partit amb una FD que Emanuel no ha pogut transformar. Ha estat aleshores quan el Vilafranca ha tirat de la seva sort proverbial. Un remat exterior del canoner Palau ha superat de rebot Elagi Deitg i ha significat el 3 a 1. 3 minuts més tard Lluís Ferrer ha desviat a la xarxa un altre remat exterior i ha reduit els 3 gols de diferència només a 1. I amb 3 minuts i mig per davant, Però els arlequinats han sabut resistir la pressió i Elagi Deitg ha liderat l’equip amb un parell de mans màgiques. I en canvi el Vilafranca ha tornat a deixar-se portar pels nervis i una targeta blava a la banqueta ha donat una FD a l’IHC (altre cop no transformada) i sobre tot l’avantatge de jugar els últims segons, altre cop, amb superioritat. No ha servit de res que els visitants posessin un jugador de pista enlloc d’Arellano . El 3 a 2 s’ha pogut mantenir immaculat. I els 3 punts s’han quedat a les Comes. Ara espera la Cers i el potent Viareggio.

IHC CALAF GRUP 3 (1/2) Elagi Meitg, Met Molas (1), Tety Vives, SergiNPla i Emanuel Garcia (1), equip inicial. Francesc Bargalló (1), Roger Bars i Dani López. Jordi Méndez i Bernat camps.

VILAFRANCA 2 (0/2) Arellano, Vàzquez, Ruben, Galan i Palau (1), equip inicial. Ferrer (1), A.Rodriguez.

GOLS: 1-0 Bargalló (m 13.23). SEGONA PART 2-0 Emanuel (m 5.40), 3-0 Met Molas (m 10.25), 3-1 Palau (m 18.20), 3-2 Ferrer (m 21.32)

INCIDÈNCIES. Molt bona entrada a les Comes amb 500 espectadors, una part dels quals desplaçats des de la pròxima Vilafranca.

Molta feina pels àrbitres Sánchez i Gorina que han mostrat 3 targetes blaves (2 a un molt nerviós Galan). Han assenyalat 3 penals (2 per l’IHC i un pel Vilafranca) i 2 FD (les dues a favor d’un Igualada que ha sabut jugar els últims minuts amb 9 faltes d’equip).

Foto D. Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *