F. LÓPEZ: NO ENS MEREIXÍEM PATIR TANT PERÒ ENS ANIRÀ BÉ PER ITÀLIA

P- 3 punts molt merescuts contra el Vilafranca. El que potser no mereixíeu era patir tant fins al final, Ferran.

F.LÓPEZ- Estic d’acord. Va ser immerescut el patiment del final. I no hi barrejarem arbitratges, ni hi barrejarem res. Els àrbitres ens perjudiquen a vegades a nosaltres, a vegades a d’altres equips. No crec que hagin perjudicat al Vilafranca, que evidentment es queixaran tot el que vulguin… però crec que vam ser superiors. Amb molta humil.litat. Però vam ser superiors i el patiment final no ens el mereixíem.

P- La intensitat va ser descomunal.

F.LÓPEZ- Si. L’equip va volar. Teníem molt clar quin tipus de joc volíem i com volíem estar. I l’equip ho va executar. Jo moltes vegades quan arriba el dissabte els dic “executeu, només executeu allò que hem treballat”. Per moments vam fer un joc brillant. 

P- Potser només va faltar “executar” en la part final, davant de porta i a pilota aturada.

F.LÓPEZ- Si. Aquesta és la diferència entre els grans equips i els bons equips. Quan tens killers i la gent defineix bé, els partits s’acaben abans. Quan no ho fas se’t poden complicar per que tots els equips estem molts igualats. Dissabte la diferència va ser l’encert. En joc col.lectiu vam ser millors. I res a dir. Supercontent pels nois per que, a més, vam créixer en patiment. Ens vam fer un gol i vam canviar una mica la cara però no tant com altres dies. ens van fer un altre gol i vam tornar a canviar la cara però no tant com altres dies … continuàvem tenint cara de victòria. 

P- Si. Per que es va saber jugar aquell moment tant complicat.

F.LÓPEZ- Exacte. Per això et dic que vam créixer, Aquest creixement en patiment ens va perfecte per l’espectacle que ens ve d’aquí una setmana, un partit que és un privilegi poder afrontar com a tècnic. 

P- Serà qüestió de traslladar-hi la dinàmica que és positiva (ja no només de resultats sinó de joc) des de fa moltes setmanes.

F.LÓPEZ- Si. Jo crec que hem estat jugant força bé tota la temporada. Els resultats no han acompanyat. Però també et dic que per l’IHC l’Ok LLiga va començar a Lloret. Del que ha passat abans només volem quedar-nos amb els aspectes positius. Per tant dissabte “debutàvem” a Les Comes …

P- És la lliga dels 45…

F.LÓPEZ- És la lliga dels 45. I a partir d’aquí hem d’anar remant. Es pot entrenar el subconscient i és el que estem fent. Anem a sumar el màxim de punts possibles. Cada partit serà una final i ho farem així…. I ara pair-ho i celebrar-ho. I dissabte anem a encetar els 100 minuts transcendentals d’aquesta temporada, de moment.

P- Com ho preparareu?

F. LÓPEZ- No podem fer setmana de 4. farem dilluns, dimarts i dimecres per que divendres marxem a les 4 del matí. El que farem serà un entrenament divendres a Viareggio. I des d’avui mateix, fil a l’agulla per treballar Viareggio.

P- Que en sabeu dels italians?

F.LÓPEZ- És un equip super-professional. Tenen més descans, tenen més físic. Tenen un contra-atac letal, tenen grans individualitats i tenen un bon porter. És un molt bon equip. Però se’ls pot guanyar. Anirem a Itàlia a fer una molt bona defensa i a aprofitar les contres, evitarem que ens treguin contra-atacs. I independentment del resultat que tinguem allà que la gent es prepari per venir a Les Comes. Ja us dic jo que anirem a la Final Four si remem tots endavant i som capaços de treballar molt bé els 100 minuts. Però això serà molt llarg i que ningú s’oblidi que el Viareggio és un Miura. Però ens arriba en un bon moment i la il.lusió pot moure-ho tot. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *