L’IHC FARÀ EL PASSADÍS AL CAMPIÓ DE COPA 2017

Coses del calendari. L’IHC CALAF GRUP serà el primer equip que s’enfrontarà al nou campió de copa, el FC Barcelona. Els blaugranes han aconseguit la seva 21 ena copa en imposar-se per 3-4 al Reus a la final disputada a Alcobendas (el club blaugrana també s’ha emportat la mini-copa infantil guanyant al Vic als penals).

L’IHC ja ha anunciat que li farà el tradicional “passadís d’honor”als campions. En principi el FCB -Igualada, tot un clàssic de l’Ok Lliga, està anunciat per 1/4 de 5 de la tarda al Palau Blaugrana amb arbitratge de Íñigo López-Leiton Zapico i Álvaro De La Hera Jaudenes. 

Els igualadins començaran aquest dilluns a preparar intensament aquest desplaçament, un dels més complicats de la competició,  (“és el que toca, hi anirem a competir al màxim” sentencia el vestidor). Ho faran amb una setmana completa de 4 entrenaments, tenint també present que a l’horitzó comença a apareixer un dels reptes de la temporada, el partit de tornada dels quarts de final de la Cers en el qual els arlequinats hauran de remuntar el 4 a 1 de l’anada favorable al Viareggio italià. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *