TETY VIVES: COMPETIM A UN GRAN NIVELL. NOMÉS ENS FALTA PUNTUAR

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP han tornat a la feina aquest dimarts. I ho han fet d’una manera una mica diferent dels entrenaments anteriors. Els arlequinats han començat el treball una mica més d’hora i amb sessions de vídeo pràcticament individualitzades, o en petis grups, per analitzar algunes coses amb més profunditat i per tenir temps per comentar-les amb els jugadors amb més detall i atenció.  Després s’ha fet treball de pista amb el PF, Pep Vàzquez, amb exercicis de força i preventius. I després tècnics i jugadors han posat el focus en aspectes defensius i  tàctics globals. 

L’anàlisi del vestidor és que l’equip va pagar dissabte contra el Liceo el “peatge europeu”. Els jugadors venien de molta càrrega física i psicològica. I contra els corunyesos això es va pagar, sense fer un mal partit però amb el problema afegit d’haver d’intentar remuntar. Però el “peatge” va aparèixer en tots els equips que havien tingut competició europea… Al Barça que va patir a Alcobendas, va passar amb el Reus … que li va costar molt el Manlleu, el Caldes també va patir…el Vic va perdre a Sant Sadurní pagant part d’aquest peatge. Clarament els partits europeus no són gratuïts a l’Ok Lliga.

Un cop diagnosticat el problema el tractament només en pot ser un. Pedalar. En una sola direcció. I seguir endavant. Els igualadins apunten que dissabte és un repte i alhora una oportunitat. Un dels que ho te més clar és també un dels jugadors més en forma de la plantilla, Tety Vives.

P- Tety, seguim fent bons partits però mals resultats.

TETY- Si, ja fa una sèrie de partits que estem competint a un gran nivell contra equips de la part alta de la taula, ara l’únic que ens falta és puntuar ja que estem treballant fort per aconseguir-ho.

P- Com arribeu als partits decisius que ens queden?

TETY- Arribem amb moltes ganes de competir, de fer-ho bé, però sobretot de aconseguir aquells punts que tant necessitem.

P-  Caldrà millorar punteria i aprofitar més les ocasions.

TETY- Doncs jo crec que si, estem creant moltes ocasions de gol però no acabem d’estar encertats. També crec que en defensa hem fet una gran millora i estic ben segur que els punts arribaran.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *