IHC-NOIA. DUEL PER EUROPA

L’IHC CALAF GRUP ja ha completat el 50% de la preparació pel partit de dissabte contra el Noia. Aquest dimarts els arlequinats han fet el segon entrenament de la setmana. L’objectiu és classificar-se per Europa i els 3 punts contra els cavistes poden ser transcendentals. Entre d’altres coses per que els de Sant Sadurní busquen la mateixa recompensa. Un Noia que està en una bona línia, que porta una gran segona volta, i que te un ADN lluitador especial i intransferible. Segurament és el rival més incòmode possible per un IHC que arriba a final de temporada amb les forces una mica escasses pel gran esforç que han hagut de fer els jugadors en aquests últims mesos. 

És precisament per això que els entrenaments són una mica més curts que en altres moments de la temporada. Els igualadins han fet físic amb el PF, Pep Vàzquez. Després han treballat situacions tàctiques de 4×4 centrades en  l’atac. Els jugadors estan convençuts de la necessitat de fer un últim esforç per garantir les opcions europees d’un equip que ha estat capaç de capgirar una situació molt complicada i reconvertir-la en pura dinàmica positiva. I ara la volen mantenir tot i les dificultats que els presentarà el rival. Tècnics i jugadors tenen clar el partit que volen fer dissabte i el seguiran perfilant aquest dimecres i dijous. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *