RODA DE TER 5 – VALLTER IHC B 9. JA SOM DE NACIONAL CATALANA!!

Espectacular. Remuntar una eliminatòria en contra i fora de casa no està a l’abast de gaire gent. Fer-ho golejant encara és més majúscul. I encadenar dos ascensos consecutius en dues temporades és d’equip guanyador. I és això precisament el que són els jugadors del planter de l’IHC. Un grup de guanyadors que han arribat a Roda pràcticament eliminats per un resultat negatiu a l’anada i n’han sortit amb la classificació per Nacional Catalana i el llegat d’un partit extraordinari que quedarà per la història.

UNA LLIÇÓ DE JOC I CONCENTRACIÓ

Els d’Edu Amat han fet una exhibició de joc. Els arlequinats creien en la remuntada. I ho han demostrat des del primer minut.  Han sortit a la pista seriosos i concentats i han disposat d’una grandíssima oportunitat d’empatar l’eliminatòria amb una FD de Méndez que ha anat al pal. Només 30 segons després el mateix Méndez ha demostrat que un killer com ell no fa més que una “concessió” per partit. Ha estat el primer dels seus 5 gols en el partit. 2 minuts més tard ha repetit. L’IHC havia donat la volta a l’eliminatòria i ja no ha deixat que rienés a girar en cap moment. Des del minut 9 el Vallter Igualada ha estat equip de Nacional Catalana. En cap moment la diferència de gols ha estat per sota dels 2 que donaven la classificació. 

Abans del descans els arlequinats s’han posat amb un 0 a 4 tranquilitzador en el marcador. Tety Vives ha fet el tercer amb un remat jugant amb superioritat per una blava al Roda (abans ell mateix no havia pogut aprofitar un penal). El 0 a 4 ha tornat a ser de Méndez per una FD per una altra targeta blava. Els locals però han pogut reduir el marcador amb 2 gols que deixaven l’eliminatòria penjant d’un gol.

DEMOSTRACIÓ D’AUTORITAT

Els igualadins no volien deixar res “penjat”. La segona part ha estat una demostració encara superior a la primera. Méndez amb dos gols (el primer de penal) i Bars han obert un altre cop una esquerda de 4 gols que els “rodencs” ja no han pogut recuperar. I això que ho han intentat amb el 3 a 7 i el 4 a 7 però Bars i Tety han tornat a deixar les coses al seu lloc. Un gol a falta de només 15 segons ha deixat el 5 a 9 com a resultat definitiu però ja no ha estat impediment per l’explosió d’alegria d’un equip que ha fet història amb majúscules.

RODA 5 (2/3)

VALLTER IHC B 9 (4/5) Manel del Valle, Quim Aribau, Roger Bars (2), Jordi Mendez (5) i Tety Vives (2), cinc inicial, Oriol Prat, Dani Gual, Arnau Figuerola,  Albert Vidal i Carles Ferrer (ps).

GOLS: 0-1 Méndez (m 7), 0-2 Méndez (m 9), 0-3 Tety (m 17.30), 0-4 Méndez FD (m 18), 1-4 (m 21.30j, 2-4 (m 23.30). SEGONA PART. 
Arbitre: Antonio Gomez. 2-5 Méndez penal (m 4.30), 2-6 Méndez (m 12), 2-7 Bars (m 14.30), 3-7 (m 15), 4-7 (m 16.30), 4-8 Bars (m 17), 4-9 Tety (m 19.30), 5-9 (m 24.45)

INCIDÈNCIES: Àrbitre Antonio Gómez. 

Roger Bars i Jordi Méndez tenen un altre motiu per estar satisfets aquest diumenge. Perque tots han entrat a la preselecció sub-20. La llista completa la formen aquests jugadors: 

Arnau Anglas (CE Arenys de Munt)
Martí Zapater (CE Vendrell)
Xavier Arcas (FC Barcelona)
Pol Ferrer (CE Vendrell)
Adriá Ballart (CP Manlleu)
Roger Bars (Igualada HC)
Aleix Domenech (CE Arenys de Munt)
Pol Molas (CP Manlleu)
Albert Bigas (CP Manlleu)
Lluis RIcart (CH Caldes)
Pol Manrubia (CP Vic)
Miguel López (AC Órdenes)
Aleix Borregán (FC Barcelona)
Jorge Méndez (Igualada HC)
Pablo Nájera (FC Barcelona)
Álex Joseph (CE Arenys de Munt)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *