FERRAN LÓPEZ. UN ANY MÉS DIRIGINT L’IHC CALAF GRUP

Ferran López continuara entrenant  l’Igualada CALAF GRUP la pròxima temporada. D’aquesta manera el tècnic de Sant Sadurní afrontarà la seva tercera temporada a la banqueta del club arlequinat. De moment en les dues temporades precedents ha aconseguit fer entrar l’equip entre els 8 primers i l’ha classificat sempre per la competició europea. han estat dues participacions consecutives a la copa de la Cers.

Ferran López està molt integrat al club i a la ciutat. I no és només d’ara (sempre destaca que va ser un habitual a les Comes per gaudir d’aquell irrepetible Dream Team). Ara  podrà continuar treballant per repetir els bons resultats recollits fins ara i alhora per continuar donant oportunitats als joves jugadors de la base. Una aposta pel futur que aquesta pròxima temporada farà un pas endavant amb el rejoveniments de la mitjana d’edat de l’equip amb l’ascens de jugadors del planter i l’arribada de Gerard Miquel.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *