L’hora dels adeus-5. N. GARRETA. VEIG UN IHC AMB MOLT POTENCIAL

P- Va ser bonic que tot i que ja portaves mitja lliga fora comptessin amb tu pel comiat a les Comes,no? 

N. GARRETA- Si, molt! La veritat és que no m’ho esperava, com tu dius, feia mitja lliga que ja no hi era. Molt content i agraït que haguessin pensat en mi, de poder ser-hi i de compartir aquell moment amb els jugadors, afició… un GRAN record!

P- Va ser una festa fantàstica no?

N. GARRETA- Evidentment, tal i com l’Igualada ha acabat la lliga era motiu perquè tothom que hi havia al pavelló estigués alegre! A més, jugant l’últim partit a les Comes, i poder despedir a tots els jugadors que la temporada vinent no seguirien a l’equip, era l’escenari perfecte!

P- Nil com se’t presenta la nova temporada?

N. GARRETA- Seguiré al C.P. Vilanova, a una lliga on justament aquest any ha estat de les més igualades i on, com a molts altres equips de la competició ens ha tocat patir! La nova temporada s’afronta amb moltes ganes, ja que com a l’OkLliga, també hi ha hagut força moviment de jugadors i els equips s’han reforçat, cosa que fa preveure que s’haurà de suar de valent!

P- Com veus l’IHC de l’any que vé? 

N. GARRETA- Molt bé! Un equip molt competitiu com hi estem acostumats, un gran grup humà, on hi continua la columna vertebral de l’equip, amb la consolidació dels joves de la casa, amb la bona notícia del retorn de l’Uri, l’arribada de Gerard… veig un IHC amb molt potencial, al que desitjo moltíssima sort en totes les competicions!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *