IHC-ASTURHOCKEY. CANVIAR FATIGA PER IL.LUSIÓ

Entrenament curt i suau a Les Comes després del viatge a la Liguria, Itàlia, i amb l’expectactiva d’un tercer partit en una setmana, ara contraun debutant com l’Asturhockey. (9 del vespre a Les Comes amb arbitratge de Josep Gómez, Mars Soler i Joel Garcia d’auxiliar.

Han estat només 40 minuts d’entrenament perquè encara s’arrossega el cansament del viatge. Perjudicat per les circumstàncies. La boira a l’anada que va fer anar que l’equip anés a dormir molt tard (i sense possibilitats de canviar l’agenda de l’endemà per poder entrenar a la pista del Polivalente). I a la tornada via Niça, 3 hores de desplaçament per carretera, dormint només 4  hores per tornar cap a casa.

I tot això afegit que els igualadins van competir “a un molt alt nivell davant d’un rival potent i en una pista que ho condicionava tot”, explica el tècnic Ferran López. És per tot això que la sessió d’aquest dilluns era bàsicament per fer vídeo bastant complet per analitzar el rival i després a pista estiraments, pilota aturada i rodar en 4X4 … tot molt testimonial … En total 40 minuts de patins.

El tècnic arlequinat també ha valorat la dificultat del rival: L’Asturhockey és un equip complicat. Te una sèrie de virtuts que s’hauran de contrarestar molt bé. Tenen dos jugadors que van molt bé a l’1 contra 1, bones individualitats i també juguen amb la il.lusió del debutant. Un rival rocòs, que lluita molt, al que li agrada sortir al contratac, que els partits siguin un amunt-avall i amb bon joc interior. Si vigilem tot això i especialment els 1×1 anirem bé. El que si que haurem de tirar és d’il.lusió per superar la fatiga . Estiguem com estiguem. Els demano als jugadors que canviien la fatiga per la força i la il.lusió per seguir creixent i poder sumar els 3 punts”.

Per aquest IHC – Asturhockey que es jugarà a les 9 del vespre amb arbitratge de Josep Gómez, Mars Soler i Joel Garcia d’auxiliar, Ferran López ha convocat Oriol Prat per completar la llista.  

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *