TETY I BARS: ESTEM MILLOR!.

Dia de descans a Les Comes després d’una arrancada molt exigent de temporada. La pausa servirà per recuperar alguns dels tocats (com Roger Bars o tety Vives). Així estan les sensacions a la infermeria.

ROGER BARS

“Estic millor, amb el nas inflamat encara però millor, mica en mica anirà a millor…  la màscara molesta però bé, ens acostumarem ràpid perquè l’eliminatoria s’ho mereix. I no està pas decidida, ells vindran amb tot i més, nosaltres també hi haurem d’anar”.

TETY VIVES

“Bé! Estic prou bé. Una mica tocat però bé. Tinc el “psoas” bastant carregat però dissabte hi seré segur… i amb moltes ganes de passar aquesta eliminatòria”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *