EQUIP I FORÇA

Darrer entrenament de la setmana per preparar el partit de tornada de la Copa de la Cers contra el Sarzana. Amb sessió de vídeo inclosa per repassar el joc dels italians. L’equip és conscient que caldrà estar molt atents i concentrats. Un a de les cal·lus és prendre consciència que qui porta dos gols d’avantatge són els arlequinats i que els ligurians vindran tot per tot. Per tant els tècnic els demanen cap fred i tenir molt clar que és el que es vol fer. De fet ja es va dir quan es va anar a Itàlia: que el partit seria de 100 minuts i just fins ara se m’han jugat 50. I s’haurà de rematar.


Per tot això l’entrenament d’aquest divendres s’ha destinat molt a afinar la punteria per millorar la definició. Sense oblidar que el Sarzana haurà d’arriscar… i això significa que hi haurà oportunitat a la contra. Però i alhora s’haurà de tenir un molt bon balanç defensiu. Com diu el tècnic “s’haurà de jugar molt intel.ligent perquè això és Europa. S’haurà de jugar amb el cap i deixar el cor per quan s’acabi i ho puguem celebrar, amb l’afició que esperem que ens ajudi en aquest partit a Les Comes. Són partits que agraden de jugar i esperem que també de veure”.  Ferran López podà disposar de tota la plantilla per aquest partit contra els italians.

Finalment els “tocats” han aconseguit arribar al partit en condicions de jugar (tot i que Roger Bars finalment ho farà amb màscara). I tothom “a remar per superar l’eliminatòria”. Precisament la plantilla de l’IHC ha fet sopar d’equip aquest dijous per augmentar la força conjunta i el convenciment col.lectiu davant de la dimensió del repte europeu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *