FCB 2 – IHC 0. IGUALTAT EXTREMA

L’IHC ha competit a un alt nivell davant de l’actual campió de l’Ok Lliga. Els arlequinats han tornat a exhibir una defensa pràcticament impermeable (amb l’Elagi altre cop de paret mestra) i han disposat d’oportunitats clares per marcar, especialment a la primera meitat. De fet amb 0 a 0 en el marcador Sergi Pla ha tingut dues accions que Egurrola ha salvat amb aturades increïbles impedint que els de Ferran López es posessin per davant i canviessin, qui sap si de manera decisiva, per davant en el marcador.

La situació s’ha repetit també després de l’1 a 0 (una arrossegada baixa d’Alabart) i altre cop Egurrola ha tret dues mans miraculoses per salvar el seu equip. Ha estat en canvi el Barça qui ha aconseguit marcar en una gran acció individual de Pablo Álvarez, en una contra precedida d’una falta clara sobre Bars a la frontal de l’àrea rival que la parella arbitral no ha assenyalat. A la segona meitat s’ha mantingut la tensió competitiva i l’intercanvi de cops, però el marcador ja no s’ha mogut.

Ara l’IHC haurà de canviar de xip i preparar el partit d’anada de quarts de la Cers contra el Lleida, esperant la decisió del Cerh sobre la targeta vermella que va rebre Sergi Pla contra el Sarzana.

FCB 2 (2/0) Egurrola, Gual, Pascual, Alvarez (1) i Alabart (1), equip inicial. Panadero, Bargalló, Ordonez i Nájera.

IHC 0 (0/0) Elagi D., R. Bars, M.Molas, O. Vives i S.Pla, equip inicial. Tety V. J.Méndez i G.Miquel. O.Prat i M.Del Valle.

GOLS: 1-0 Alabart (m 4.23), 2-0 Álvarez (m 21.29)

INCIDÈNCIES: Bona entrada al Palau Blaugrana amb 1276 espectadors, una part molt importnat dels quals vinguts des d’Igualada. Els àrbitres han estat  German Sandoval i Alberto López. El Barça ha acabat amb 7 faltes per 9 dels igualadins.

Foto X. Garcia.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *