ELAGI: SERÀ UNA ELIMINATÒRIA MOLT IGUALADA

L’IHC ja prepara el partit d’anada dels vuitens de final contra el Lleida mentre segueix pendent de la ressolució del Cerh al recurs presentat per la targeta vermella que va veure Sergi Pla en el partit contra el Sarzana. El club encara no te cap notificació i esperarà la decisió fins a l’últim instant.

Mentrestant l’equip ha fet sessió de vídeo aquest dijous i després mitja hora d’estiraments i patins. El calendari és “tant brutal” en paraules del mateix Ferran López “que afegit a l’exigència del partit al Palau fa que tinguem els jugadors en pinces a l’hora de treballar en els entrenaments. I més després del partit contra el Barcelona. L’equip va respondre a tots els nivells, de disciplina, nivell tàctic i fins i tot en l’aspecte físic en el qual tanbé vam plantar cara tot i no ser un equip professional com ells. Per això l’equip ha descansat psicològicament que és el necessitavem”.

I és que Ferran López no està gens preocupat per aquesta dificultat perquè està convençut que ” l’equip competirà segur, preparat i fort. Tots treballem per fer un bon partit a l’anada tot i que també tothom està convençut que l’eliminatòria es decidirà a la tornada”. I en els 2 partits, tant a l’anada com a la tornada, la figura del gegant que l’IHC te a la porteria tornarà a ser essencial com ja ho va ser al Palau Blaugrana.

P- Elagi, llàstima del bon partit sense premi del Blaugrana

ELAGI-  Bé, ja se sap que per guanyar al Palau has de fer un partidàs  i a la vegada tenir sort. Ens va penalitzar que es posessin per davant tan d’hora i van saber controlar el partit molt bé i quan fallava la defensa apareixia l’Aitor que va fer un partidàs!

P- I és que va ser un partit de porters Elagi…

ELAGI- L’Aitor  va fer un partidàs, com he dit abans, el que va fallar en defensa el Barça, que crec que em vam tenir unes quantes.., doncs ho va parar l’Aitor!

P- Però amb el reforç del bon joc contra el Barça ara us arriba un Lleida molt perillós.

ELAGI- Si, crec que tot i la derrota vam sortir reforçats del Palau, i com ja vaig dir que tenim ganes de copa del rei, més en tenim de la Cers. I el Lleida doncs és un equip que aquest any esta molt fort, serà una eliminatoria molt igualada però crec que podem neutralitzar el seu poder ofensiu i aprofitar les nostres ocasions

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *