AIGÜES RIGAT, NOU PATROCINADOR PRINCIPAL DE L’IHC.

PREMSA IHC |  L’Igualada Hoquei Club ha arribat a un acord amb l’empresa igualadina Aigües Rigat, que serà el patrocinador principal de l’equip per les pròximes dues temporades: el que resta d’aquesta i la pròxima. Des d’avui, l’Igualada Hoquei club passarà anomenar-se Igualada Rigat, canvi de denominació que ja s’ha fet oficial a la web de la Federació de Patinatge.

Aquest acord permet a l’Igualada Rigat cobrir el pressupost que no es va aprovar l’assemblea de socis el passat mes d’octubre. De fet, aviat es convocarà una assemblea extraordinària de socis per intentar aprovar els pressupostos.

L’equip estrenarà les equipacions amb el patrocini d’Aigües Rigat aquest mateix dissabte en el partit que l’enfrontarà al Lleida (a les 4 de la tarda a Les Comes amb presència d’Esports 3). També es preveu col·locar el patrocinador al cercle central de la pista de Les Comes en els pròxims dies. L’acte oficial de la signatura entre l’Igualada Rigat i Aigües Rigat es farà dimarts que ve al matí.

El president del club, Manel Buron, ha atés la mevaweb instants després que es fes pública la notícia.

P- Era una de les notícies més esperades per tothom … com ha anat tot el procés?

M.BURON- Bé…no ha estat fàcil arribar a aquest final feliç. Molts mesos treballant, trucant a moltes portes sense aconseguir el preuat SI. Aigua de Rigat es una empresa igualadina que fa molts anys que col.labora amb el nostre club, però ara ho farà donant nom a l’equip i estem molt contents i agraïts per la confiança en l’entitat més exitosa i més internacional de la ciutat.

P- Ha estat complicat?

M.BURON- La bona predisposició per part d’Aigua de Rigat a voler col.laborar amb nosaltres ha possibilitat que l’acord per dues temporades sigui una realitat. I esperem no fallar-los i que aquest vincle es pugui allargar molts més anys.

P- Que suposa pel club en aquests moments?

M.BURON- L’arribada d’Aigua de Rigat com a patrocinador principal ens ajuda i molt a poder acabar la temporada i poder fer front a totes les despeses previstes. Això ens permetrà convocar una assemblea extraordinària per aprovar el pressupost que teníem suspès. Està clar que després dels bons resultats esportius d’aquesta temporada, tot i les tres darreres derrotes, ajudarà a l’equip a tenir la tranquil.litat necessària. Cal agrair al primer equip la seva paciència i confiança en el club i en la junta directiva.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *