ELAGI: TENIR NOU PATROCINADOR ENS DONA TRANQUIL.LITAT … ARA I PEL FUTUR

L’actualitat de l’IHC està encara marcada per la notícia del nou patrocinador principal de l’entitat, Aigües de Rigat. Una bona notícia que es vol celebrar aquest dissabte amb motiu del partit contra el Lleida, en el qual s’estrenarà la nova equipació ja amb el nom de l’esponsor a la samarreta. Per aquest motiu el club ha iniciat una campanya on ofereixen un 2X1 a tots aquell que portin l’anunci que s’ha fet d’aquest partit i que reproduïm a l’inici d’aquesta informació.

Del moment actual de l’equip i de com ha rebut el vestidor la notícia del nou patrocinador en parlem amb el capità de l’equip, Elagi Deitg.

P- Elagi, tenim nou patrocinador!

ELAGIEstem contents que per fi ja tinguem espònsor perquè tot i que mai hem deixat de treballar, com s’ha pogut demostrar en resultats la primera volta, el fet de tenir patrocinador ens dóna més tranquil·litat en l’actualitat i en el futur…  i amb ganes, crec que compartides amb tota la directiva, de tornar a la normalitat dels pagaments. També dir que estem molt contents i agraïts dels esforços de la mateixa directiva ja que en la situació en què estàvem econòmicament, amb l’amenaça de vendre la plaça a final de temporada, no era fàcil redreçar el club a mitja temporada.

P- Venim de 3 derrotes seguides, ajustades totes elles tret del partit de la Cers, com s’ha d’afrontar aquest moment complicat després d’una temporada fins ara molt dolça?

ELAGI- Doncs crec que hem d’aprendre de tot això, ja que abans de caure de la Cers portàvem un ritme de joc molt bo a la lliga que es transformava en victòries… a la que vam caure eliminats no hem sabut portar segons quines situacions de partits. Ara toca treballar per tornar al ritme de competició que ens ha caracteritzat tota la primera volta de la lliga.

P- I ara torna el Lleida. Hi ha ganes de tornar a les victòries no?

ELAGI- Sí, hi ha ganes de tornar a les victòries però sobretot ganes de tornar jugar com sabem, el dia del Lleida és molt bona oportunitat de fer un pas endavant i demostrar que el resultat ampli de Lleida va ser cosa d’un partit.

P- De fet anirà bé aquesta setmana sencera per poder recuperar sensacions no?

ELAGI- Anirà molt bé pel fet de poder analitzar els errors d’aquests tres partits, treballar-los en calma i agafar el ritme corrent d’entrenaments i partit. Ens anirà molt bé per trencar aquesta setmana de mala ratxa.

P- Com ha de ser el partit de dissabte?

ELAGI- Aquesta setmana l’estem treballant, però principalment hem de recuperar la defensa que ens caracteritza, no cometre tants errors i recuperar el nostre joc en atac. La resta ja vindrà.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *