TORNAR A SER NOSALTRES

L’IHC RIGAT ha tancat ja la preparació pel sempre complicat desplaçament a Sant Hipòlit de Voltregà. Els arlequinats han fet primer sessió de vídeo per acabar d’analitzar el joc del rival.  Després han passat a fer treball a pista. Els jugadors han exercitat situacions defensives d’1×1, treball de pressions i defensiu i finalment 4×4 amb treball tàctic.

Després de l’entrenament el tècnic Ferran López ha explicat que “volíem tornar als origens aquesta setmana i hem fet tot el recorregut i hem arribat als origens un altre cop. Molt bona feina de tots en aquest sentit. Ara  només cal plasmar el treball de tota la setmana al partit de dissabte. L’objectiu era tornar a ser nosaltres i de moment el primer pas està fet… ara falta rematar-ho també davant del rival”.

Després de la sessió preparatòria el míster ha donat la llista de convocats pel Voltregà-IHC RIGAT. Un cop més hi entra el jugador del planter Oriol Prat, a més dels habituals. Tornen, per tant, “els homes del Ferran”. Ara falta que també tornin els resultats. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *