Sorteig de la Copa-2. CAP … I VALENTS !

MET MOLAS

Doncs ens ha tocat un gran equip que combina joventut amb experiència i que competeix tots els partits amb el seu estil de joc i amb molta intensitat.Fan una bona defensa amb en “Xus” que els para molt, tenen un molt bon contraatac i en el 4×4 no paren de generar creient en la seva filosofia de joc… movent la pilota molt ràpid.

Crec que a part de l’exigència que tenen aquests partits hem de tenir clar el fet de saber estar a la pista i el que toca en cada mom. Hem de tenir clar que a part de les ganes de jugar aquests partits hi ha un factor molt important que es el Cap (tant defensivament , com en atac …)

MANEL DEL VALLE

Segur que serà un partit molt difícil contra un gran rival. Però treballant de valent i amb la il.lusió de jugar aquesta copa intentarem arribar a les semifinals del dissabte

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *