G.MIQUEL: SI SEGUIM TREBALLANT AIXÍ DONAREN MÉS D’UNA ALEGRIA A L’AFICIÓ

P- Gerard, entrem en la segona setmana de treball per tornar a competició. Tot per tornar a la bona ratxa de resultats

G.MIQUELSi seguim treballant en aquesta linea no només ens sortirem sino que donarem més d’una alegria a l’afició de l’Igualada que se la mereix. Venim d’uns quants partits que no aconseguim puntuar, però l’equip no està desmoralitzat i sabem que només nosaltres ho podem canviar, per això estem entrenant fort i de ben segur que aquesta dinàmica canviarà de seguida.

P- L’última referència va ser de bon joc i poc resultat.

G.MIQUEL- Penso que a Voltregà vam crear molt,  tenint ocasions bastant clares, però hi ha dies que la bola no vol entrar, a més sota els pals hi havia el Blai, que va fer un partidàs. Els gols arribaràn, no ens hem de obsesionar tampoc, perquè sinó entraran menys. Amb bon joc i seguint treballant tot arribarà.

P- Per tant convençuts de tornar…

G.MIQUEL- L’equip estic segur que tornarà, recordem que la primera volta també ens va costar engegar. El passat és allà, ara hem de mirar cap endavant, que tenim un partit molt dur contra el Noia i la copa. Tenim posada la mirada en aquestes dues fites, i després ja hi haura temps de fer el balanç. No ens hem d’obsesionar en aquesta mini ratxa negativa, perquè de ben segur que en sortirem aviat

Foto X.Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *