COMBAT D’INTENSITATS

L’IHC RIGAT ha fet aquest dimecres una de les tradicionals sessions de vídeo que tant bon resultat li han donat a Ferran López. Els jugadors han començat a analitzar el joc del rival, el Palafrugell. D’entrada els tècnics han demanat molta alerta i el màxim nivell de concentració si és vol tornar a guanyar com és la intenció i la voluntat del vestidor arlequinat. I és que, segons el míster els empordanesos són un rival més complicat del que sembla per la seva classificació. És un equip que fa 3 o 4 coses, però les fa molt bé.  Són uns jugadors que surten a la pista molt estructurats i que lluiten al màxim i van amb la màxima intensitat independentment de la pista i del rival. En tots els vídeos que s’han repassat han donat mostres sobrades que la intensitat serà clau en aquest partit. Hi ha la certesa al vestidor igualadí que aquesta intensitat s’ha d’igualar i superar. Tot passarà per aquesta confrontació, per aquest combat d’intensitats.

Per això aquest segon entrenament de la setmana ha estat un tast d’això. De l’exigència d’aquesta confrontació contra el Palafrugell. Els igualadins han fet treball a nivell defensiu i de sortida en contraatacs. La plantilla arlequinada també ha exercitat les finalitzacions per la sensació que se segueixen creant més ocasions de les que s’aprofiten i que, per tant, cal afinar la punteria encara més. Ha estat un entrenament d’una hora i mitja amb tothom concentrat al màxim.

Aquest dijous els de Ferran López tornaran a la sala de vídeo. I tornaran a sortir a pista amb l’objectiu d’arribar el millor possible al partit de dissabte contar els empordanesos per intentar signar la segona victòria de la segona volta.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *