TREBALLAR LA PARAULA PACIÈNCIA

És l’acció que ho resumeix tot. La base del plantejament de l’IHC RIGAT per dissabte en el seu enfrontament contra el Palafrugell. Treballar la paciència, sempre bàsica i encara més en aquest partit. Això a banda de conceptes imprescindibles com concentració i ambició. De la suma i combinació de les 3 en sortiran les possibilitats d’èxit dels arlequinats davant d’un rival coratjós i que es juga a Igualada les seves últimes possibilitats de salvació.

Els de Ferran López una sessió de vídeo per ajustar mecanismes de joc i perfilar el que es vol per dissabte. El tècnic ha tornat a transmetre que el nivell de concentració i d’ambició ha de ser altíssim i s’ha de saber competir molt bé davant d’un equip que vindrà amb moltes ganes. 

Per aconseguir-ho l’equip ha de ser ell mateix, s’ha d’identificar en les seves qualitats i posar en pista el joc que el potencia i tonifica per poder acabar sumant els 3 punts. Després la plantilla ha treballat situacions de defensa i finalitzacions, treball preventiu amb la PF, Mònica Sala, imprescindible perquè els jugadors comencen a anar ja una mica carregats. L’entrenament s’ha acabat amb situacions de 4×4 dirigides i enfocades per dissabte. Tot per afrontar un debutant a Les Comes, un Palafrugell a qui es respecta molt al vestidor. és precisament per això que el treball setmanal ha estat més intens i competitiu que mai.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *