IHC RIGAT 5 – PALAFRUGELL 0. ZONA 30

Segona victòria consecutiva de l’Igualada RIGAT que ha permet als arlequinats superar la xifra dels 30 punts (ara l’equip en té 32). Els igualadins han estat molt sòlids en defensa (un altre zero per l’Elagi que ha aturat un penal) i pràctics al davant. El partit ha estat tota una reivindicació del planter. 3 dels 5 gols els han fet nois de la casa (2 de Méndez i un d’en Tety) i en els últims 5 minuts, Ferran López ha donat l’oportunitat al júnior Oriol Prat. Al bàndol empordanès hi ha destacat la presència d’un ex-IHC com David Carles.

El partit ha començat amb molt respecte per part dels dos equips. Els arlequinats eren conscients que estaven davant d’un partit trampa i no volien ser-ne víctimes. L’IHC s’ha avançat amb un gol a la contra de Tety Vives, amb assistència al segon pal de Roger Bars (que n’ha firmat dues aquest vespre). Un minut abans d’acabar la primera meitat Gerard Miquel ha marcat el segon aprofitant un passi al segon pal d’Oriol Vives.

L’equip ha afrontat la segona part amb la tranquil·litat d’aquest dos gols i ha dominat encara amb més claredat el partit. Sergi Pla ha fet el 3 a 0 amb un míssil de pala des de llarga distància. Immediatament després l’Elagi ha impedit que el Palafrugell tingués l’opció d’entrar al partit aturant un penal. Jordi Méndez ha rematat el marcador amb dos gols més. El primer amb un remat al segon pal marca de la casa i l’últim amb una bola clavada dalt des de la frontal. Ara els igualadins buscaran la tercera victòria de la segona volta el cap de setmana que ve contra el Vendrell.

IHC RIGAT 5 (2/0) Elagi, Met Molas, Tety Vives (1), O. Vives i S.Pla (1), equip inicial. R. Bars, j.Méndez (2), G.Miquel (1) i O.Prat. M.del Valle.

PALAFRUGELL 0 Linu, Gerard, Pol Vives, Ruiz, Ribor, equip inicial. Aldrich i D.Carles.

GOLS: 1-0 Tety Vives (m 10,14), 2-0 G.Miquel (m 24). SEGONA PART. 3-0 Pla (m 3.31), 4-0 Méndez (m 12.14), 5-0 Méndez (m 20.10).

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a Les Comes. Com sempre es fa amb els equips debutants a Les Comes el Palafrugell ha rebut un banderí del club com a record de la seva primera visita a Igualada.

Àrbitres German Sandoval i Ángel Tavera. Bona actuació.

Foto D. Figueras

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *