NEPTÚ SOBRE PATINS. TON BALIU I MARIA DÍEZ, ESPORTISTES MÉS DESTACATS

Aquest diumenge s’han lliurat els premis Neptú als esportistes igualadins més destacats. I en aquesta ocasió han estat guardons totalment sobre rodes. Els millors esportistes d’un esport d’equip han estat Ton Baliu, actualment al FC Porto però aviat altre cop a l’IHC RIGAT, i Maria Díez, de l’Hostelcur Gijón. Aquest és el segon Neptú que obté Baliu. 

Aquí no s’han acabat, però,  els guardons hoqueístics. El jugador del planter igualadí Roger Bars ha estat finalista, com també ho ha estat Edu Amat, en l’apartat d’entrenadors, per haver pujat l’IHC B de primera a Nacional Catalana i Teresa Bernadas en el femení. Finalment Marta Bossa ha estat la millor de l’IHC en la secció de patinatge artístic i Elba Garreta de l’Igualada femení. 

Fins i tot el Neptú Especial ha tingut relació amb l’hoquei. El guardó ha estat per Lluís Marimon, atleta de 90 anys que encara participa a curses de veterans i que alhora és història viva de l’Igualada Hoquei Club. Marimon va ser jugador del club als anys 60 i també pare de dos jugadors (en Jaume, porter d’aquell equip juvenil del “Pacte del Xipreret” que va acceptar el repte de salvar el club l’any 78 quan es va quedar sense jugadors sèniors, i en Magí un davanter màgic que també va formar part de la base del FC Barcelona).

Mentrestant els successors d’aquests Marimon, l’actual plantilla del primer equip de l’IHC tornen avui als entrenaments per preparar el partit de diumenge contra el Vendrell. I ho faran amb un amb altre tipus de guardó a la butxaca (els 3 punts de dissabte contra el Palafrugell)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *