TOT S’ENTRENA

Els jugadors de l’IHC RIGAT han fet aquest dimecres l’entrenament més curt de la setmana. Els arlequinats han fet exercicis de remats i tècnica individual. L’equip vol guanyar en encert i en gol i això també s’entrena… i així ho ha fet. Després hi ha hagut treball directe de 4×4 per treballar aspectes tàctics que es consideren importants pel dissabte. Aquest dijous hi tornarà a haver sessió de preparació amb treball amb el vídeo i entrenament a pista.

Parlant d’entrenaments… 

 

El tècnic de l’IHC RIGAT, Ferran López, i del Noia, Pere Varias, dirigeixen un Curs per entrenadors i jugadors d’hoquei, que ja siguin o vulguin ser entrenadors. El curs es farà a St.Sadurní d’Anoia, els divendres del mes de juny a la tarda-vespre. Tots els que vulguin entrenar-se com a entrenadors s’hi poden apuntar contactant amb  info@todoseentrena.com o via web www.todoseentrena.com

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *