OBLIDAR LES CLASSIFICACIONS

L’IHC RIGAT ha tancat setmana amb una altra bona sessió de preparació. Entrenament un altre cop curt però intens i molt dirigit al què l’equip vol per dissabte. La jornada ha arrencat amb una sessió de vídeo per acabar d’analitzar al rival. Després els arlequinats han fet treball preventiu amb la PF, Mònica Sala, i finalment han exercitar conceptes defensius i tàctics a la pista.

Després de l’entrenament el míster ha assenyalat que ha vist a “tothom molt posat i alertat que s’haurà de treballar molt seriosament si es vol guanyar i que s’ha de sortir oblidant-nos de la classificació d’uns i altres”. El tècnic de l’Igualada te clar que “l’Arenys vindrà a guanyar i nosaltres hem de demostrar des del primer minut que també volem guanyar”.

Ferran López podrà comptar amb tots els seus homes. El júnior Oriol Prat torna a entrar a la convocatòria. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *