IHC RIGAT 3 – ARENYS 0. LA FORÇA DELS VALORS

Només hores abans d’una altra manifestació gegantina a Barcelona per defensar els valors d’una societat com la catalana (democràcia i pacifisme) en una época de fakes constants, l’equip també ha reivindicat els seus valors principals en el partit contra l’Arenys). Una defensa molt treballada, un esforç mai negociat i un respecte dignificador del rival.

Ha estat a partir d’aquest l’ADN que l’Igualada ha pogut tirar endavant el seu partit. Amb un Elagi Deitg un altre cop sensacional que ha firmat aquest dissabte el seu tercer zero de la temporada a l’Ok LLiga (després del 0 a 3 a Lloret i del 5 a 0 contra el Palafrugell). Tots 3 en les últimes 10 jornades fet que indica de manera molt clara com l’equip ha ampliat encara més la fiabilitat defensiva en aquest darrer tram de temporada. I això que els arlequinats han hagut d’aplicar-se allò que han dit durant la setmana: oblidar-se de classificacions. Perquè l’Arenys tot i la seva mala situació a la taula ha obligat als de Ferran López a gruar per tirar endavant el partit. L’equip ha sabut competir. Ha jugat molt seriós. I tot i mantenir-se en un marcador ajustat ha tingut la serenitat necessària per esperar el moment just per trencar la resistència visitant.

La primera part ha acabat amb un controlat 2 a 0. Tots dos gols de Tety Vives. El primer d’un tir creuat i el segon aprofitant una contra amb en Roger Bars i batent Garcia per sota. A la segona part s’hi ha vist només un gol, del màxim golejador de l’equip, Sergi Pla, de la FD de 10 faltes de l’Arenys. L’IHC és ara mateix cinqué amb 38 punts.

IHC RIGAT 3 (2/1) Elagi, O.Vives, M.Molas, S.Pla (1) i G.Miquel, equip inicial. Tety Vives (2), R.Bars, J.Méndez. O.Prat, M.Del Valle.

ARENYS DE MUNT 0 (0/0) Garcia, Illa, Cusachs, Roca, Dalmau, equip inicial. Aguilar, Domènech, Gurri i Pérez.

GOLS: 1-0 Tety (m 9.30), 2-0 Tety (m 20.30). SEGONA PART 3-0 S.Pla FD (m 18)

Foto X. Garcia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *