HAURÀ DE SER AMB L’IHC …

Ton Baliu no ha pogut fer realitat el seu somni europeu (i el de molts que l’acompanyaven en la distància. Aixecar la Lliga de Campions, l’esplèndida copa (de disseny nascut a Igualada-99) de la Lliga Europea.  El jugador, que d’aquí uns mesos tornarà a l’Igualada HC, ha vist com un FC Barcelona superior s’imposava a domicili al Porto per 2 a 4 i s’emportava la Champions d’aquest any. D’aquesta manera el Ton (tampoc l’ex-arlequinat Guillem Cabestany) no ha pogut inscriure el seu nom a la selecta llista d’igualadins (o integrants de l’IHC) que han estat campions europeus. De moment. Baliu ho haurà de seguir intentant amb la samarreta arlequinada a partir de l’estiu. I ho farà amb tot el suport (com ja ha tingut en aquesta ocasió) de tota a gent de casa. I, ja que som, Cabestany, un dels millors entrenadors d’Europa sense cap mena de dubte, tornarà a tenir opcions de guanyar-la com es mereix ja la pròxima temporada. La seva emoció en la roda de premsa posterior a la final és de les que et reconcilien amb la professionalitat i la passió per l’esport. 

I mentre tota la familia de l’IHC seguia amb atenció la “final del Ton” , també ho feia la plantilla del primer equip arlequinat que esgota les últimes hores de descans abans d’afrontar les dues últimes setmanes de competició. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *