FER LA PISTA GRAN

“Bon treball”. D’aquesta manera ha definit Ferran López el primer entrenament de la setmana de l’Igualada RIGAT.  Els arlequinats han treballat bàsicament situacions de contraatac. Els tècnics han decidit fer gran la pista per poder córrer de valent després del descans de la setmana passada i pensant en arribar forts i preparats al partit de dissabte contra l’Alcoi. L’entrenament s’ha completat amb situacions de remat i després 4×4 a nivell tàctic.

Una de les novetats de l’entrenament ha estat la presència d’un dels campions d’Espanya infantils. Gerard Riba ha participat a la sessió preparatòria al costat dels jugadors sèniors. Tot un premi a la bona temporada que ha fet l’equip entrenat per Francesc Fernàndez. Aquest dimarts els igualadins tornaran a Les Comes.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *