ROTACIONS I MÀXIMA INTENSITAT

Segon entrenament de la setmana pels jugadors de l’Igualada RIGAT. Ha estat una sessió intensa i força llarga, d’una hora i mitja d’entrenament. Els arlequinats han fet treball de contraatacs combinat amb aspectes tàctics pensant en com es vol jugar contra l’Alcoi. També s’han fet finalitzacions i també treball físic amb la Mònica Sala. En realitat part de la plantilla feia treball de velocitat amb la PF  mentre la resta passaven pels exercicis tàctics a l’altra pista… fent així rotacions de treball. L’entrenament ha acabat amb volum de 4×4 per posar en pràctica tot el que s’havia plantejat anteriorment a pista.

El nom propi de la sessió preparatòria ha estat Armand Pujadó, recent campió de Catalunya i Espanya amb l’infantil de l’IHC, i que ha debutat en un entrenament amb el primer equip.

Els de Ferran López porten ja dos dies molt forts d’entrenament desafiant la fatiga acumulada. Aquest dimecres tindran descans però dijous tornaran a les Comes. Tot per seguir preparant el partit contra l’Alcoi, el penúltim de la temporada, i que ja te àrbitres. L’Alcoi-IHC RIGAT es disputarà dissabte a 1/4 de 9 del vespre al Francisco Laporta amb arbitratge de David Cantos Bonales i Álvaro de la Hera Jaunedes. Francisco Moreno Tudela serà l’àrbitre auxiliar.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *