F.LÓPEZ: ENS HEM GUANYAT GAUDIR D’UN BON COMIAT. L’EQUIP I L’AFICIÓ

P- Últim entrenament de la setmana i de la temporada 17-18, Ferran. Allò que ja li hem dit l’últim entrenament de competició.

F.LÓPEZ- Un dia especial. Després de moltíssimes hores de treball, de molts quilòmetres fets, de moltes alegries i alguna petita decepció, després de molt aprenentatge. L’últim dia. És el que significa aquest darrer entrenament i per això estic molt satisfet.

P- I com ha anat aquest últim?

F.LÓPEZ- Hem fet sessió de vídeo perquè els partits s’han de preparar i sempre tenen transcendència. No he entès mai allò de no “ens hi juguem” res, sempre ens hi juguem alguna cosa. Som esportistes i els esportistes tenen un prestigi que sempre està en joc. I jugarem per això i per defensar el nostre equip i els nostre club. Després hem fet un entrenament en pista en el qual hem treballat alguna situació defensiva que ens podrem trobar dissabte a nivell tàctic, i situacions de contraatac. I després 4 x 4 per agafar l’energia que volem per dissabte perquè al final tothom vol guanyar.

P- I com està l’equip?

F.LÓPEZ- Preparats per lluitar pels 3 punts i per aconseguir els dos objectius que ja sabeu. Per cert, avui voldria destacar l’ajut del juvenil Carlos, que ha vingut a entrenar amb el primer equip. I també que a la llista hi entra l’Oriol Prat.

Esperem que dissabte sigui un bon comiat ens mereixem un bon partit… Tothom s’ho ha guanyat l’equip i l’afició.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *