ACABEN ELS GRANS. COMENCEN ELS PETITS

 

Aquest dissabte els arlequinats s’enfrontaran a Tordera i Sant Cugat. L’equip igualadí el formen: Víctor Mellado porter i Eric Poch, Ben Torra, Joel Pujadó, Max Viera, Arnau Portet, Max Camp i Nil Munera com a jugadors. Els entrenadors són Rogers Bars i Roger Cardenas.

I encara una altra notícia de la base. 3 jugadors de l’equip infantil campió de Catalunya i d’Espanya han estat convocats dimarts al CAR de Sant Cugat amb la preselecció catalana masculina sub-16 que ha de participar en el 23è campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà del 14 al 17 de juny a la Corunya. Els jugadors convocats en una llista de 13 són: Aleix Marimon, Armand Pujadó, i Guillem Torrents.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *