IHC C 10- MALGRAT 4. GOLEJADA I ASCENS A PRIMERA!!

Els nois de l’Igualada C han rubricat una gran temporada a segona catalana amb l’ascens a primera en el seu primer any a la competició. Ho han fet amb una golejada inapel·lable contra el Malgrat que ha fet innecessari mirar al resultat d’anada (el 5 a 5 a la pista maresmenca).

Qui si que hi ha mirat (i no pas de reüll) ha estat l’equip visitant, visiblement cansat del partit de divendres en el qual ho van donar tot. Els arlequinats, amb molta més banqueta (han jugat els vuit jugadors de pista), molt més joves i millor preparats, han buscat un partit molt físic (han fet pressió a tota la pista) i l’estratègia els ha sortit bé. A la mitja part ja guanyaven per 3 a 0 i al final ha arribat aquest 10 a 4 que permet celebrar el tant desitjat ascens. Els gols arlequinats els han fet Roger Càrdenas (2), Bernat Yeste (2), Aleix Navarrete (2), Carlos Sebastian, Arnau Dilmé, Oriol Prat i Jesús Priego. Completen la plantilla de l’IHC C Ferran Yeste, Pelayo Sanz, Carles Ferrer, Xavi Bertran, Carles Pérez i Albert Bru. Entrenadors: Joan Traver i Marc Muntané.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *