M.MUNTANÉ: AQUEST ASCENS A 1ª CAT ÉS COM PASSAR CURS AMB NOTABLES I EXCEL.LENTS

P- Grandíssima victòria contra el Malgrat per una temporada rodona. Ascens més que merescut. I aquest diumenge el colofó de la Copa Federació.

M.MUNTANÉ- El més important és el bon regust que dona acabar bé i les forces que ens donarà per començar millor la pròxima temporada. Ha estat un any dur pels júniors, vam ser eliminats de l’accés a la Preferent per l’Arenys de Munt A (després campió d’Espanya júnior) i després d’aquesta decepció els nois han sabut aixecar-se i aconseguir l’ascens a Primera Catalana i guanyar la Copa Federació aquest cap de setmana (imposant-se a la final al per 4 a 6 al Castellar del Vallés).

P- I això amb una de les plantilles més joves de la categoria

M.MUNTANÉ- La 2a Catalana és una divisió amb equips molt durs físicament i de molt contacte però tot i aixi hem competit molt bé en aquesta categoria tenint en compte que jugàvem amb nens juvenils i júniors.

P- Què els donarà als joves del C poder competir a la primera catalana?

M.MUNTANÉ- Ara l’any que ve tocarà preparar-nos millor i estar preparats en una lliga en la qual hi haurà equips molt potents. Pero s’ho mereixen, aquest ascens és com passar de curs amb notables i excel•lents en una temporada complicada. Aixi que felicitats a tots els nois

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *