ESPURNES DE COMPETICIÓ

Encara hi ha alguns igualadins en competició. Petites espurnes vinculades a campionats de seleccions. Per exemple Tety Vives i Gerard Miquel que estan preparant l’Europeu que es disputarà a La Corunya del 14 al 22 de juliol. En Tety i el seu germà Èric (jugador del Piera) han estat convocats pel també igualadí Joan Xino Doncel per la selecció Orange. Aquest cap de setmana faran concentració a Holanda (en Tety no hi podrà anar per estudis). Repetiran l’últim cap de setmana de junt amb un stage de 3 dies a Palafrugell.

Per la seva banda Gerard Miquel està entrenant des de la setmana passada amb la selecció andorrana de cara a l’Europeu.  Es tracta encara d’una preselecció però l’arlequinat te tots els números d’estar a la llista definitiva. Serà un equip molt jove que jugarà per primer cop una competició absoluta i  que està entrenant per pistes barcelonines perquè la majoria  dels jugadors estan estudiant a Catalunya. Al mes de juliol faran dues setmanes de preparació, ja a Andorra, abans de sortir cap a Galícia. 

També tenen destinació a La Corunya els tres jugadors de l’IHC infantil campió de Catalunya i Espanya que preparen en aquest cas el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, Armand Pujadó, Aleix Marimón i Guillem Torrents. Els arlequinats han tingut entrenament aquest dilluns al SEK  de la Garriga, aquest dimarts ho faran a Reus i dijous ja marxaran cap a terres gallegues on debutaran la mateixa tarda de dijous contra Castella-Lleó (a 1/4 de 6 de la tarda). 

CAMPIONS EN DOS “SETS”

La competició de clubs la van tancar diumenge els júniors de l’IHC que es van adjudicar la Copa Federació que es disputava a Castellar del Vallés. Els igualadins van guanyar a les semifinals al Vendrell per 6 a 4 (gols de Méndez (4), Priego i Navarrete). A la final es van imposar pel mateix resultat, 6 a 4 a l’Arenys B altre cop amb 4 gols de Méndez, 1 de Priego i 1 de Càrdenas.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *