REUS 3 – CATALUNYA INFANTIL 7. ÚLTIM ASSAIG PER LA CORUNYA

La selecció catalana infantil, amb els jugadors de l’IHC  Pujadó, Marimón i Torrents, ha fet aquest dimarts l’últim partit de preparació de cara al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputa a La Corunya. Els de Jordi Camps i Josep Maria Barberà s’han enfrontat a l’equip júnior del Reus a qui han derrotat per 3 a 7 (al final del temps reglamentari el marcador era de 3 a 4 però al final s’ha decidit jugar una part més. Dos dels tres arlequinats han sortit d’inici, Aleix Marimón i el porter Guillem Torrents. A la segona part ha jugat el porter del FC Barcelona, Arnau Martínez (l’únic de primer any de tota la selecció) que ha aconseguit aturar un penal. 

La selecció sortirà dijous cap a Galícia. El debut serà el mateix dijous a la tarda contra Castellà i Lleó (a 1/4 de 6 de la tarda).

REUS 3 (2/1 /0)) 

CATALUNYA 7 (3/1/3) Guillem Torrents, Aleix Marimón, Manel Hernàndez, Arnau Parcerises i Abel Moya, equip inicial. Armand Pujadó, Oriol Llenas, Hugo Laguna, Pol Jansà, Arnau Martínez.

Foto L. Borràs

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *