TON BALIU, 2 ANYS PEL RETORN D’UNA LLEGENDA

Era la fotografia més esperada després que el passat mes de febrer es confirmés el seu retorn a l’Igualada. I avui ha arribat. Ton Baliu amb la samarreta de l’IHC. Un altre cop. Com, de fet, ha passat durant els dos anys que ha estat fora. I ha casos, com és el de Ton Baliu que els colors es porten gravats a la pell. I la cara de felicitat que se li veu a la fotografia oficial de la seva firma de contracte és de les que contagien alegria, passió i compromís. Així és el Ton que començarà, en aquesta segona etapa la seva onzena temporada al primer equip igualadí (molt a prop ja dels rècords de Carda, Folguera i Càceres, els 3 jugadors que tenen les samarretes retirades a Les Comes. El jugador, de 29 anys, ha signat contracte per dues temporades, fins al 30 de juny de 2020.

Demà la mevaweb us oferirà una extensa entrevista amb el jugador arlequinat però de moment el Ton ha reconegut que “l’Igualada és casa meva. Tornar va ser fàcil. Quan vaig decidir que l’etapa al Porto s’havia d’acabar, ens vam entendre de seguida amb el club”.

Baliu ha destacat també la feina que està fent el club: “Tornar a l’Igualada sempre va ser la primera opció, i més, amb el treball que s’està fent. Des del primer equip, hem de treballar per arribar el més amunt possible i intentar ajudar la base, que ha de ser l’energia i el futur de l’Igualada Rigat”.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *