TON: TORNO AMB MÉS GANES QUE MAI DE POSAR-ME AQUESTA SAMARRETA

P- Ton, acabes de tancar l’etapa portuguesa… i ja pots dir … sóc arlequinat!… què sents ara mateix?

TON BALIU- Content. Sempre havia mantingut contacte amb tothom de l’equip, des de jugadors a president hem anat parlant contínuament durant aquests dos anys. Tornar a casa era el millor, tant per mi, i espero que pel club també!

P- La gent està súper-contenta… pels aficionats era clarament el fitxatge més desitjat?

TON BALIU- Jo sempre havia repetit que la meva intenció sempre seria tornar a casa un cop acabada la meva etapa dins del ‘món professional’ de l’hoquei…  per sort el club també volia el mateix i ens vam posar ràpidament d’acord!

P- Com veus la temporada què ve?

TON BALIU- Amb molt de treball. L’Igualada actual té una bona plantilla, i la intenció serà competir, competir sempre. A part d’això, tenim una bona base que hem de cuidar i tractar bé, sense còrrer però de la millor manera. Als últims anys ja han arribat jugadors del planter i s’estan consolidant…  ara tenim uns jugadors joves campions d’Espanya, i altres de la base que amb treball poden arribar, i això pels clubs amb recursos econòmics més escassos és fonamental.

P- Com és el Ton què ens torna de Portugal?

TON BALIU- Diferent. Més expert, amb més ganes que mai de tornar a posar-se aquesta samarreta. Amb dos anys he après molt, i ara he d’intentar transmetre-ho dins l’equip.

P- Com valores aquests 2 anys?

TON BALIU- De 10. He crescut, he après, he madurat, he pogut descobrir un món nou dins l’hoquei, he conegut amics espectaculars i he competit i guanyat algun títol que també és el que buscava. La veritat és que l’experiència ha estat una autèntica passada!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *