EDGAR PERALTA: EL TRACTE DE TOTHOM A PLOUFRAGAN HA ESTAT DE 10

Segueixen els moviments de mercato amb ADN arlequinat. Aquest dimecres s’ha anunciat que Freddy Hinojal ha fitxat pel Sant Just, procedent del Sant Feliu on hi ha anat l’Aleix Vera que abandona l’Alcobendas.  Per la seva banda Joan Raja jugarà al Piera en un equip amb majoria d’ex-igualadins. I com ja vam anunciar ara fa alguns dies. Edgar Peralta jugarà al Ploufragan de la N-1 francesa. Peralta és el tercer fitxatge de l’equip després de l’argentí Federico Bocchi (provinent del Coutras, de la N1) i del portugués Rui Cova (entrenador-jugador al Rac Saint-Brieuc, de la N2). L’ex-IHC ha analitzat amb la mevaweb la seva aventura francesa. 

P- Edgar, com ha anat el procés del teu fitxatge pel Ploufragan? 

E.PERALTA- Doncs em va contactar l’entrenador per proposar-me jugar a l’equip i va preguntar-me si estaria interessat en jugar amb ells a França. Després de contrastar-ho amb altres opcions a França i Portugal, i veure l’interès que tenia en mi, vaig anar a conèixer l’equip i la ciutat. Tot em va sorprendre cap a bé, i vam arribar a un acord. Crec que és una gran oportunitat per créixer com a jugador i com a persona.

P- Què en saps de l’equip i de la proposta esportiva que fan?        

E.PERALTA- És una plantilla contrastada, amb una base de jugadors francesos i un parell de portuguesos experimentats. Podrem lluitar per entrar a la copa CERS i fer un bon paper tant a la lliga com a la copa.

La veritat és que m’ha sorprès la professionalitat del club de cara a la plantilla i els mitjans  que ens faciliten. A part, el tracte rebut tant per la directiva, el cos tècnic i els companys ha sigut de 10. També seré entrenador a la base i aniré a classes de francès.

P- Segueixes un camí que han fet abans molts igualadins i ara hi coincidiràs amb l’Albert Querol, el Marc Muntané o el mateix Nil Garreta.

E.PERALTA- Doncs si, serà maco jugar contra amics amb els que he compartit vestidor tants anys aquí a Igualada.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *