EL TODOSEENTRENA QUE TAMBÉ PRACTIQUEN LES SELECCIONS PER L’EUROPEU

Juliol. Vacances per una part de l’equip de l’Igualada. Però no per tots. Ferran López segueix amb el seu treball de formació i pedagogia. I Tety Vives i Gerard Miquel continuen preparant amb les seves seleccions l’Europeu de La Corunya.

Just aquest divendres es tanquen les tecnificacions del “todoseentrena” a Capellades. Per tots aquells que vulguin seguir el mètode del Ferran ho podeu fer en aquest link:

https://correu.ccma.cat/owa/redir.aspx?C=HLPxzFgoy2kcjviMTjWJORt27pQOYL0x2bTN2KPp-i13_oeB2OLVCA..&URL=https%3a%2f%2fwww.todoseentrena.com%2fca%2fja-estem-entrenant-a-capellades%2f

 

Mentrestant les seleccions europees afronten els últims dies de preparació de cara a l’Europeu. La selecció orange de Tety Vives va fer un últim stage de preparació  a Palafrugell i ara ho refiarà tot al potencial del “club” català amb el mateix Tety, el seu germà Èric i el vilanoví Morera. 

Per la seva banda la selecció andorrana, amb l’arlequinat Gerard Miquel a les seves files, està a punt de tancar la primera de les dues setmanes de preoaració que l’equip ha fet al país dels Pirineus. Abans, durant el mes de juny, havien entrenat en pistes barcelonines on estudien la majoria dels integrants de la selecció. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *