IGUALADA = ARENYS

L’Igualada Hoquei Club ha arribar a un acord amb l’equip maresmenc de l’Arenys de Mar per cedir-li una plaça a la primera catalana. L’IHC C que havia pujat a aquesta categoria no ho podia aprofitar l’ascens perquè l’equip de nacional catalana, l’IHC B,  havia baixat també a primera i no poden coincidir dos equips de la mateixa entitat a la mateixa categoria. És per aquest motiu que el club ha tancat un acord amb l’Arenys de Mar per cedir-li la seva plaça. L’acord l’ha aprovat el comitè de competició amb data del dia 6 de juliol. D’aquesta manera tots dos equips coincidiran a la primera catalana aquesta pròxima temporada.

Mentrestant l’Europeu de la Corunya s’apropa. Aquest dissabte començarà la competició i les seleccions “arlequinades” Holanda i Andorra estan completant la seva preparació. Els Orange faran aquest dimarts l’últim partit d’entrenament previ al campionat. Hi participen els 3 catalans (Tety i Èric Vives i Rafa Morera, a banda de diferents jugadors de diferents equips de l’Ok LLiga i d’altres categories per ajudar als seleccions holandesos que tenen el hàndicap de tenir l’equip dividit entre Catalunya i Holanda . Més fàcil ho tenen els “pirinencs” amb Gerard Miquel a les seves files (a més del seu germà Llorenç Miquel, tots dos d’ascebdència igualadina i l’ex- IHC Arnau Dilmé) que entrenaran al complert 3 dies aquesta setmana abans d’anar cap a Galícia.

Mentre no arrenca la màxima competició europea a nivell de seleccions l’actualitat esportiva passa pels campus que sovintegen entre els mesos de juliol i agost a diversos punts del país. Ja hem acabat la segona tongada del “Todoseentrena” de Ferran López amb la tecnificació de Capellades i queden dues setmanes perquè comenci el Campus Ton Baliu que es farà a les Comes a partir del 23 de juliol. Entremig el Campus FEP que es farà a partir del dia 15 amb participació dels jugadors infantils de l’IHC Armand Pujadó, Marc Dalmases, Aleix Marimón, Gerard Riba i Guillem Torrents.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *